• darkblurbg
    Menno MEELDIJK
    Advocaat - Avocat - Attorney

België scoort slecht wat betreft de gemiddelde betalingstermijn van facturen en doet het slechter dan het gemiddelde in West-Europa.

Als  gevolg van de corona-crisis is de toestand nog gevoelig verslechterd.

Niet-betalende klanten zijn de belangrijkste oorzaak van faillissementen van bedrijven, vooral van KMO’s.

In onzekere tijden is het raadzaam zo snel mogelijk beroep te doen op een gespecialiseerde advocaat wanneer je als bedrijf te maken krijgt met hardnekkige wanbetalers.

In veel gevallen wordt het probleem met één brief van ons kantoor opgelost, maar u kunt ook te maken hebben met een malafide debiteur of een bedrijf in ernstige financiële moeilijkheden.

Alleen een incasso-advocaat heeft de nodige middelen in huis om de situatie onmiddellijk te analyseren en de juiste procedures te starten, zodat uw vordering nog geïncasseerd kan worden.

Veel schuldeisers sturen telkens aanmaningen en blijven afwachten, om na een paar maanden vast te stellen dat de schuldenaar aan de rand van de afgrond staat en de zaak helaas niet meer te redden valt.

Voorkom dit scenario en neem tijdig contact op met mijn kantoor wanneer uw schuldenaar niet betaalt en u vermoedt dat er iets niet klopt.

Menno Meeldijk beschikt over een jarenlange ervaring in de invordering van schulden.

Het kantoor staat voor:

  • directe en kordate aanpak
  • heldere uitleg en totale transparantie
  • gunstige tarieven en duidelijke prijsafspraken, zonder verrassingen
  • samenwerking met een netwerk van dynamische gerechtsdeurwaarders

Behalve incasso-procedures in België behandelt het kantoor ook geregeld Europese invorderingsprocedures via Europees betalingsbevel in de andere EU-landen zoals Frankrijk en Luxemburg.